Selecteer een pagina

Presentatie EDF protocol op Technology Enhanced Assessment Conference

5 feb 2019

Op 10 en 11 december vond de internationale Technology Enhanced Assessment Conference plaats aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Namens Xquiry waren Christiaan van Ommering en Sebastiaan de Klerk aanwezig.

Christiaan heeft tijdens de conferentie het EDF protocol gepresenteerd. Zoals op de website te lezen is, biedt dit beoordelingsprotocol een set aan standaarden waarmee hiaten binnen het examenproces kunnen worden uitgelicht en beoordeeld op basis van een risicoschaal. Er was veel belangstelling voor de presentatie en deze werd ook goed ontvangen door het publiek. Dit bleek met name door de verschillende vragen die na afloop van de presentatie werden gesteld en de informatieverzoeken die via onze website zijn ingediend. Het EDF protocol is voor iedereen gratis te downloaden op de website!

Hoe kan ik gebruikmaken van het EDF protocol?

Download het EDF protocol via deze link. U ontvangt per e-mail een invulbare versie van het EDF protocol, zodat u direct zelf aan de slag kunt. Het protocol is ook te vinden onder het kopje ‘Werkwijze’, onderaan de pagina.

Wilt u daarnaast meer weten over wat Xquiry voor de beveiliging van uw examens zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@xquiry.nl. Meld u aan voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van Xquiry.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?